ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάζος: «Η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι φτιαγμένη για να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση»

Λάζος: «Η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι φτιαγμένη για να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τη Δόξα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά:

«Ο στόχος ήταν ένας από την αρχή. Να παίζουμε όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Οι αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε, μας έφεραν σε δύσκολη θέση. Αν δεν περνούσαμε όλα αυτά, δεν θα ήμασταν εδώ και απόδειξη είναι οι βαθμοί που πήραμε σήμερα.

Το να βρίσκεσαι δύο φορές πίσω στο σκορ και να βρίσκεις τρόπο να παίρνεις τη νίκη, λέει πολλά. Είμαστε στο σωστό δρόμο, έχουν έρθει και νέοι παίκτες, θα χρειαστούν προσαρμογή, όμως πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν άμεσα.

Ήδη οι τρεις έπαιξαν και στο άλλο ματς θα έχουμε και τον Καμισόκο. Επιστρέφουν και οι Αλοϊς και Σιαθάς και γεμίζει η ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι φτιαγμένη για να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση, όμως βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με τον Ερμή. Αυτή η νίκη που πετύχαμε, μέχρι σήμερα ήταν η πιο σημαντική μέχρι την επόμενη».

Για την αποθεραπεία του Τσμόβς: «Ο Πάβελ έχει πάει καλύτερα από ότι περιμέναμε. Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε ελαφρύ πρόγραμμα και εκτιμούμε ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, θα μπορεί να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει. Και με τους νεοφερμένους, η ομάδα έχει βάθος πλέον και ποιότητα».

The post Λάζος: «Η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι φτιαγμένη για να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Χαμός με Πελετιέ στο Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα - Βίντεο



Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού από τη Πέγεια, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top