Τοποθέτηση από Θεόδωρο Αντωνίου μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας – «Πάντα θα τρελαινόμαστε, αλλά…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τοποθέτηση από Θεόδωρο Αντωνίου μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας – «Πάντα θα τρελαινόμαστε, αλλά…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρο Αντωνίου, το βράδυ του Σαββάτου (02-01-2021), λίγη ώρα μετά το διπλό επί της Καρμιώτισσας με 0-1 για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, αναφέρει τα εξής: 

«+ 3 βαθμοί και προχωράμε!
 Όντως δεν σκοράραμε όπως σκοράραμε σε άλλα ματς.
 Όντως δεν παίζαμε μονότερμα όπως παίξαμε σε άλλα ματς αλλά:
 Κάναμε 9 τελικές με 5 στον στόχο συν 66% κατοχή.
 Παίζαμε απέναντι σε αντίπαλο και ναι μεν δεν φοβόμαστε κανένα, αλλά πρέπει να δείχνουμε και σεβασμό και η φετινή Καρμιώτισσα με τις νίκες της επί των «μεγάλων» και τις εμφανίσεις που έχει μέχρι τώρα αξίζει και έχει τον σεβασμό μας.
Σίγουρα θέλουμε περισσότερα! Πάντα θα θελουμε καλύτερα! Πάντα θα τρελαινόμαστε για 3άρες αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.
 Εμείς από αύριο το πρωί βλέπουμε τη συνέχεια. Κάτω τα κεφάλια όπως καλά ξέρει αυτή η ομάδα και αρκετή δουλειά γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα…».

The post Τοποθέτηση από Θεόδωρο Αντωνίου μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας – «Πάντα θα τρελαινόμαστε, αλλά…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE