ΠΑΦΟΣ: Πριν από το ΑΕΛ - Καρμιώτισσα μαζεύτηκαν οπαδοί και οχλαγωγούσαν - Καταζητείται 19χρονος

ΠΑΦΟΣ: Πριν από το ΑΕΛ - Καρμιώτισσα μαζεύτηκαν οπαδοί και οχλαγωγούσαν - Καταζητείται 19χρονος

Ένα πρόσωπο καταζητεί η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση οχλαγωγίας σε αθλητικό χώρο, διασάλευση της ειρήνης σε δημόσιο χώρο και παράβαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Σάββατο μεταξύ των ωρών 16:00 με 20:00 στον αγώνα που διεξήχθη στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης, στην Πάφο, πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ ΑΕΛ Λεμεσού και Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, 30-40 πρόσωπα φορώντας εμβλήματα της ομάδας της ΑΕΛ οχλαγωγούσαν σε δημόσιο χώρο χωρίς να φορούν προστατευτική μάσκα.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός 19χρονου από τη Λεμεσό, ο οποίος καταζητείται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE