Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»
Στη Λάρνακα βρέθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Φυτιρής, μετά το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες λίγο πριν τις έντεκα το πρωί, περίπολο της ΟΠΟΔ Αρχηγείου, εντόπισε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Κοφίνου, νεαρό να οδηγεί το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 207 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.
Ο 24χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπερβολικής ταχύτητας και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.
Ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο αφού όρισε την 20 Ιανουαρίου ως ημερομηνία για εκδίκαση της υπόθεσης, στη συνέχεια διέταξε την απόλυση του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




