Σε rapid tests για έλεγχο κορωνοϊού υποβάλλονται οι μετανάστες στη μαρίνα Αγίας Νάπας

Σε rapid tests για έλεγχο κορωνοϊού υποβάλλονται οι μετανάστες στη μαρίνα Αγίας Νάπας

Σε δειγματοληψία για έλεγχο κορωνοϊού με τη διαδικασία των rapid tests, υποβάλλονται οι 55 μετανάστες που μεταφέρθηκαν χθες βράδυ προσωρινά στη μαρίνα Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πλοιάριο με τους μετανάστες εντοπίστηκε χθες γύρω στις 2.30 το μεσημέρι να πλέει 15 ναυτικά μίλια νότια του Κάβο Γκρέκο.

Στη περιοχή έσπευσε άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και συνόδευσε το πλοιάριο στη μαρίνα Αγίας Νάπας.

Από έρευνες που διεξήχθησαν διαπιστώθηκε ότι στο πλοιάριο επέβαιναν 55 άτομα, πιθανόν από τη Συρία, εκ των οποίων οι 36 είναι άνδρες, οι 5 γυναίκες και 14 ανήλικα παιδιά ηλικίας από δύο μηνών μέχρι και 17 ετών.

Στο πλοιάριο παρέμειναν οι άνδρες, ενώ για ανθρωπιστικούς λόγους επιτράπηκε στα γυναικόπαιδα να κατέβουν και πέρασαν το βράδυ στη μαρίνα της Αγίας Νάπας.

Στη περιοχή έσπευσαν από το πρωί οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Δημοκρατίας, ενώ με την ολοκλήρωση των rapid tests αναμένεται ότι οι μετανάστες θα μεταφερθούν σε χώρους φιλοξενίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE