Δεν θα γίνει φέτος η ρίψη του σταυρού στη θάλασσα της Αλεξάνδρειας και στο Νείλο

Δεν θα γίνει φέτος η ρίψη του σταυρού στη θάλασσα της Αλεξάνδρειας και στο Νείλο

Λόγω κορονοϊού, δε θα πραγματοποιηθεί φέτος, η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα της Αλεξάνδρειας και στο Νείλο ποταμό στο Κάιρο.

Έτσι, για πρώτη φορά, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος δε θα ρίξει τον Τίμιο Σταυρό στη θάλασσα της Μεσογείου, όπως γίνεται κάθε χρόνο από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αλεξανδρείας.

Την ίδια απόφαση τηρεί και ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου, στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιστορικού σωματείου, δε θα πραγματοποιηθεί η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στο Νείλο ποταμό.

Να σημειωθεί ότι άλλοι 64 άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους στην Αίγυπτο από επιπλοκές του κορωνοϊού, με τα θύματα συνολικά να ανέρχονται στα 7.805 άτομα, ενώ επίσης καταγράφηκαν 1.309 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις, με το συνολικό τους αριθμό να φτάνει τα 142.187 άτομα.

Ειδικοί υποστηρίζουν ότι το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού στη χώρα θα κορυφωθεί μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η επόμενη μέρα των Βουλευτικών – Ο απόηχος, οι αντιδράσεις και η ανακήρυξη της νέας Βουλής

LIVE: Η επόμενη μέρα των Βουλευτικών – Ο απόηχος, οι αντιδράσεις και η ανακήρυξη της νέας Βουλής

Η επόμενη μέρα της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης ξημέρωσε και το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου βρίσκεται ήδη σε πλήρη αναβάθμιση. Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης στο 100% και την οριστικοποίηση των τελικών ποσοστών, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται πλέον στον απόηχο των αποτελεσμάτων και στα μηνύματα της κάλπης. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις παρασκηνιακές διεργασίες, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την αποτίμηση της εκλογικής μάχης:

BEST OF TOTHEMAONLINE