ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναστάτωση με άνδρα στο Νοσοκομείο - Μπούκαρε με κάμερα και μονολογούσε ότι «δεν υπάρχει κορωνοϊός»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναστάτωση με άνδρα στο Νοσοκομείο - Μπούκαρε με κάμερα και μονολογούσε ότι «δεν υπάρχει κορωνοϊός»

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, άνδρας μπούκαρε στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου την ώρα απαγόρευσης επισκεπτηρίων και παραβιάζοντας το διάταγμα που αφορά τα νοσηλευτήρια.

Ο άνδρας προσπαθούσε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την κατάσταση εντός του νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό δεν είναι όσοι μας παρουσιάζουν και ότι ο ιός δεν υπάρχει. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥΠΥ κύριος Χαριλάου, ανάφερε ότι πρόκειται για αρνητή του κορωνοϊού, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει καταδικαστέα αυτή την πράξη, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, ακόμη τρία πρόσωπα, ηλικίας 34, 31 και 25 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης του φόνου 41χρονου το Σάββατο, στην Πέγεια, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE