Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR…

Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR…

Το VAR απομένει δικαιοσύνη! Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη, την επαναλαμβάνω απ’ αυτό το βήμα… 

Διερωτώμαι γιατί κάποιοι καταβάλλουν (με διάφορους τρόπους) προσπάθειες να “δαιμονοποιήσουν” την είσοδο της τεχνολογίας στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

“Ψαχουλεύουν” πολύ κάποιες φάσεις, λες και μιλάμε για πυρηνική επιστήμη, υποπίπτοντας σε μερικές περιπτώσεις σε αντιφάσεις.

Δεν ισχυρίζομαι ότι χειρίζονται άψογα, το καινούργιο σύστημα οι διαιτητές (ειδικά πότε επιβάλλεται και πότε δεν πρέπει να παρεμβαίνει), όμως όσο περνούν τα παιχνίδια εκτιμώ πως θα μειώνονται τα λάθη τους.

Θα πρέπει επίσης η Ομοσπονδία, να βρει τον τρόπο, να υπάρχει VAR σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οικονομικό πρόβλημα δεν νομίζουμε να υπάρχει, για να αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη ανάγκη.

Π.Χ. 

The post Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE