Οργή στην Ιταλία από τη ληστεία σε έναν 52χρονο ντελιβερά: Του έκλεψαν το μηχανάκι και τις εισπράξεις

Οργή στην Ιταλία από τη ληστεία σε έναν 52χρονο ντελιβερά: Του έκλεψαν το μηχανάκι και τις εισπράξεις

Οργισμένη είναι η κοινωνία της Ιταλίας από ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μια συμμορία έξι ατόμων να επιτίθεται σε έναν ντελιβερά στη Νάπολη, από τον οποίο έκλεψαν το μηχανάκι του και τις εισπράξεις που είχε επάνω του.

Ωστόσο, τα αντανακλαστικά ήταν άμεσα και μια καμπάνια από πολύ κόσμο ήρθε να δώσει τη λύση.

Ολόκληρη η χώρα αντέδρασε με θυμό στο περιστατικό με θύμα τον 52χρονο βιοπαλαιστή και άμεσα έτρεξε μια πρωτοβουλία, ώστε να βοηθήσει τον άντρα να αγοράσει ένα νέο δίκυκλο για να συνεχίσει τη δουλειά του.

Συγκεντρώθηκαν, λοιπόν, πολύ γρήγορα πάνω από 10.000 ευρώ. Μεταξύ αυτών ήταν και 2.500 ευρώ από τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή της Λάτσιο, Μοχάμεντ Φαρές.

Δείτε το περιστατικό που προκάλεσε οργή στην Ιταλία:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.