Οι τρεις κινήσεις του Δαμιανού και ο παίκτης που… ντεμπουτάρει

Οι τρεις κινήσεις του Δαμιανού και ο παίκτης που… ντεμπουτάρει

Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Νέας Σαλαμίνας για το σημερινό (05/01, 18:00) ματς με αντίπαλο τον Ερμή, έκανε ο Σάββας Δαμιανού, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Δόξα.

Συγκεκριμένα, οι Καμισόκο, Μπρένο, Κονφέ, πήραν τις θέσεις των Νικολάου, Ανδρέου και Ντουβεντρού, με τον πρώτο (Καμισόκο) που αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, να κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

The post Οι τρεις κινήσεις του Δαμιανού και ο παίκτης που… ντεμπουτάρει appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE