Οι τρεις κινήσεις του Δαμιανού και ο παίκτης που… ντεμπουτάρει

Οι τρεις κινήσεις του Δαμιανού και ο παίκτης που… ντεμπουτάρει

Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Νέας Σαλαμίνας για το σημερινό (05/01, 18:00) ματς με αντίπαλο τον Ερμή, έκανε ο Σάββας Δαμιανού, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Δόξα.

Συγκεκριμένα, οι Καμισόκο, Μπρένο, Κονφέ, πήραν τις θέσεις των Νικολάου, Ανδρέου και Ντουβεντρού, με τον πρώτο (Καμισόκο) που αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, να κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

The post Οι τρεις κινήσεις του Δαμιανού και ο παίκτης που… ντεμπουτάρει appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE