LIFESTYLE

Ο Weeknd έβγαλε τους επιδέσμους! Σοκαριστική αλλαγή στο πρόσωπο του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Weeknd έβγαλε τους επιδέσμους! Σοκαριστική αλλαγή στο πρόσωπο του - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα χρονιά, νέο πρόσωπο!

Ο λόγος για τον Weeknd ο οποίος σοκάρει τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο με τον καινούργιο του εαυτό. Ήταν Κυριακή 22 Νοεμβρίου όταν ο Καναδός ράπερ εμφανίστηκε στο Microsoft Theatre του Λος Άντζελες έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με επιδέσμους.

Η απορία για το τι κρυβόταν κάτω από τους επιδέσμους λύθηκε με τον πιο αποκαλυπτικό και συνάμα τρομακτικό τρόπο από τον ίδιο και το νέο του single με τίτλο «Save your tears» το οποίο έκανε πρεμιέρα την Τρίτη και προέρχεται από το άλμπουμ «After Hours». 

Στο βίντεο κλιπ ο πολυβραβευμένος 30χρονος καλλιτέχνης αποκαλύπτει τα αποτελέσματα κάποιας επανορθωτικής χειρουργικής. «Αλλά μετά με είδες, σε εξέπληξα», ερμηνεύει με νόημα ο καλλιτέχνης που εμφανίζεται στο κλιπ με… αποδεκατισμένη και στραβή μύτη, φουσκωμένα μάγουλα και χείλη και ουλές μια ακραίας χειρουργικής επέμβασης.

Σοκαρισμένοι οι χρήστες στο Twitter από τον «καινούργιο του εαυτό»

Και ενώ όταν ένας καλλιτέχνης παρουσιάζει στους θαυμαστές του τη νέα του δουλειά αντί να ασχοληθούν με το τραγούδι δηλώνουν σοκαρισμένοι από την τρομακτική του εμφάνιση.

«Δεν μου αρέσει», λέει ένας θαυμαστής που έχει τρομάξει από αυτό που βλέπει, ενώ ένας άλλος δανείστηκε στίχους από την επιτυχία του 2018 «Can't Feel My Face» λέγοντας: «Στοιχηματίζω ότι πραγματικά δεν μπορεί να νιώσει το πρόσωπό του τώρα».

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top