«Ο Πετρίδης παραδέχθηκε τα κρούσματα την επομένη του αγώνα»

«Ο Πετρίδης παραδέχθηκε τα κρούσματα την επομένη του αγώνα»

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της «επιτίθεται» σε Στέλιο Νικολάου για την έρευνα παραβίασης πρωτοκόλλου από τον ΑΠΟΕΛ και κάνει λόγο για «συγκάλυψη».

Διαβάστε: Ομόνοια για το πόρισμα με ΑΠΟΕΛ: «Δύο ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ παραβίασης πρωτοκόλλου – Έρευνα στα όρια της συγκάλυψης»

Παράλληλα, το τριφύλλι, με υποσημείωση του, αναφέρει πως έμαθαν τις πληροφορίες από τον ίδιο του πρόεδρου των γαλαζοκιτρίνων, αφού ο Πρόδρομος Πετρίδης την επομένη του «αιώνιου» ντέρμπι, παραδέχθηκε σε παράγοντα των πρασίνων πως γνώριζαν πριν την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα για την ύπαρξη θετικού κρούσματος
Η σχετική αναφορά: 

«Υποσημείωση: Στο πόρισμα του κ. Νικολάου, ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ παραδέχεται πως την επόμενη ημέρα του μεταξύ μας αγώνα ενημέρωσε παράγοντα της ομάδας μας, ο οποίος είχε επικοινωνήσει μαζί του για να λάβει πληροφορίες σχετικά με τα κρούσματα, πως γνώριζαν πριν από την έναρξη του αγώνα για την ύπαρξη του θετικού κρούσματος. Επιβεβαιώνεται, λοιπόν και επίσημα, πως τις πληροφορίες μας τις λάβαμε από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ». 

The post «Ο Πετρίδης παραδέχθηκε τα κρούσματα την επομένη του αγώνα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE