Κυπριανού: «Δεν ήταν πέναλτι – Περήφανοι για την προσπάθεια»

Κυπριανού: «Δεν ήταν πέναλτι – Περήφανοι για την προσπάθεια»

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Cablenet μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Ανόρθωση και Εθνικό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, ο Δημήτρης Κυπριανού.

Οι τοποθετήσεις του:

«Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Δόθηκε ένα παιχνίδι που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν. Είχαμε ένα πέναλτι μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε την κατοχή, όχι όμως πολλές ευκαιρίες. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε. Δεν έχουμε καιρό για να κατεβάζουμε κεφάλια. Τα τελευταία τέσσερα ματς δείξαμε πόσο καλοδουλεμένη ομάδα είμαστε. Είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα ενάντια στις μεγάλες ομάδες.».

The post Κυπριανού: «Δεν ήταν πέναλτι – Περήφανοι για την προσπάθεια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE