Κατελάρης με… Ομόνοια!

Κατελάρης με… Ομόνοια!

Μία επιλογή που πολύς κόσμος δεν περίμενε, έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης, για την αρχική ενδεκάδα της ομάδας του στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Συγκεκριμένα, έδωσε φανέλα βασικού στον Φάνο Κατελάρη, αφήνοντας στον πάγκο τον Χάμπο Κυριάκου.

Να σημειώσουμε ότι ο Κατελάρης μετρούσε μέχρι σήμερα μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, η μία ως βασικός στο νικηφόρο εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση και συνολικό χρόνο συμμετοχής, 139 λεπτά.

The post Κατελάρης με… Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE