Σωφρόνης και Κέρκεζ δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν – Το όμορφο ΣΚΗΝΙΚΟ στο Τσίρειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σωφρόνης και Κέρκεζ δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν – Το όμορφο ΣΚΗΝΙΚΟ στο Τσίρειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η κεντρική φωτογραφία της στήλης είναι από ένα από τα Λεμεσιανά ντέρμπι όταν αναμετρήθηκαν ΑΕΛ και Απόλλωνας, με Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων και Σωφρόνη Αυγουστή σε αυτό των κυανολεύκων.

Από τον περασμένο Νοέμβριο ο Σωφρόνης Αυγουστή άλλαξε προπονητική στέγη, μιας και είναι στον πάγκο της ΑΕΚ.

Το ότι, όμως, Σωφρόνης και Ντούσαν είναι εξαιρετικοί φίλοι εδώ και χρόνια δεν το αμφιβάλει, αμφισβητεί κανείς.

Πριν το σημερινό ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, οι δύο προπονητές βρέθηκαν σε έναν από τους πάγκους του Τσιρείου Σταδίου και τα είπαν για λίγο μέσα σε εξαιρετικό φιλικό κλίμα.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

The post Σωφρόνης και Κέρκεζ δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν – Το όμορφο ΣΚΗΝΙΚΟ στο Τσίρειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE