Σίλντενφελντ ήταν και… πάει – Άδοξο ΤΕΛΟΣ με κάθε επισημότητα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σίλντενφελντ ήταν και… πάει – Άδοξο ΤΕΛΟΣ με κάθε επισημότητα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίσημη ενημέρωση από την Ανόρθωση για τη λύση της συνεργασίας της με τον Κροάτη αμυντικό, Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γκόρτον Σίλντενφελντ. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε στην ομάδα μας το Καλοκαίρι του 2017. Στα 3,5 χρόνια της παρουσίας του, κατέγραψε 119 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Οι 104 αφορούν στο πρωτάθλημα, τρεις στο Europa League και άλλες 12 στο κύπελλο. Πέραν των αμυντικών του καθηκόντων, διακρίθηκε και για την επιθετική του συνεισφορά αφού σκόραρε συνολικά 12 γκολ.

Η Ανόρθωση ήταν για τον ίδιο ο σύλλογος που πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του και κατέγραψε τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών.

#HvalaSifo! Ζauvijek plava i bijela!»

Διαβάστε επίσης: 

Το ΑΝΤΙΟ του Σίλντενφελντ: «Τώρα οι δρόμοι μας χωρίζουν όμως η αγάπη μου για την Ανόρθωση είναι παντοτινή» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

The post Σίλντενφελντ ήταν και… πάει – Άδοξο ΤΕΛΟΣ με κάθε επισημότητα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE