Τα χατίρια στον Μακάρθι που… μένουν στον ΑΠΟΕΛ

Τα χατίρια στον Μακάρθι που… μένουν στον ΑΠΟΕΛ

O Μικ Μακάρθι αποτελεί παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ, αφού η τέταρτη διαδοχική ήττα του Ιρλανδού, αλλά και το σκηνικό με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη δείχνει πως είχε χάσει τα αποδυτήρια και η κατάσταση του ασθενή, δηλαδή των γαλαζοκιτρίνων «επιδεινώνεται».

Πάντως, η ομάδα της πρωτεύουσας έκανε ήδη δύο μεταγραφές, με τη «σφραγίδα» του Ιρλανδού κόουτς.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έδωσε τον πλήρη έλεγχο στον 61χρονο για τις κινήσεις που θέλει να πραγματοποιήσει και τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Πλέον, όμως, που ο Μακάρθι έφυγε από τους γαλαζοκίτρινους ενώ προχώρησε στις δύο από τις τέσσερεις μεταγραφές του, φαίνεται για άλλη μια φορά πόσο λάθος χειρίστηκαν τις καταστάσεις στην ομάδα.

Ο Μακάρθι, λοιπόν, «αποχαιρέτησε», αφήνοντας «παρακαταθήκη» τους Μπερν και Γκάρνερ, επιλογές που ήταν καθαρά δικές του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Θ.Δ. 

Διαβάστε επίσης: 

Η κάτω… ΒΟΛΤΑ του ΑΠΟΕΛ φέρνει ραγδαίες εξελίξεις και με ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ

The post Τα χατίρια στον Μακάρθι που… μένουν στον ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.