ΚΥΠΡΟΣ: Πλήθος κόσμου σε κηδεία 80χρονου – Δεν γλίτωσαν από τις Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ: Πλήθος κόσμου σε κηδεία 80χρονου – Δεν γλίτωσαν από τις Αρχές

Στο 'μικροσκόπιο' των Αρχών είναι πρόσωπα που παρευρέθηκαν σε κηδεία 80χρονου, το απόγευμα της Πέμπτης (07/01), στην κοινότητα Αβδελλερού της Επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline στην κηδεία που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Επιφανίου Παλαιοημερολογιτών, επικρατούσε μεγάλος συνωστισμός, καθώς υπήρχαν περισσότερα από 10 άτομα, όπως προνοεί το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Ωστόσο μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και εμπόδισαν τα άτομα να εισέλθουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Αστυνομικοί κατέγραψαν τις πινακίδες 50 περίπου οχημάτων που ήταν σταθμευμένα και αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE