ΠΑΦΟΣ: Μόλις τον πλησίασαν οι αστυνομικοί πάτησε γκάζι - Χειροπέδες σε 30χρονο

ΠΑΦΟΣ: Μόλις τον πλησίασαν οι αστυνομικοί πάτησε γκάζι - Χειροπέδες σε 30χρονο

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαία Πάφου) ενώ διενεργούσαν χθες Πέμπτη 7/1 το μεσημέρι τροχονομικούς ελέγχους στην Πάφο, έκαναν σήμα σε οδηγό (κινείτο με ταχύτητα 81χλμ αντί 50) να σταματήσει για έλεγχο. 

Ο οδηγός, ενώ αρχικά ελάττωσε ταχύτητα και στάθμευσε το όχημά του για έλεγχο, όταν τον προσέγγισαν τα μέλη της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 30χρονος, ο οποίος είχε στερηθεί του δικαιώματος από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών να κατέχει άδεια οδήγησης. 

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη χθες βράδυ για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε σωματική έρευνα που του έγινε στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε κρυσταλλική ουσία μεθαμφεταμίνης, βάρους 0,5 γραμμάριου περίπου.

Η Τροχαία και η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE