ΚΥΠΡΟΣ: Εγκληματίες κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στο νησί - Σοβαρές οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται

ΚΥΠΡΟΣ: Εγκληματίες κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στο νησί - Σοβαρές οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται

Η Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη 7/1 στη σύλληψη δύο προσώπων, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης. 

Η πρώτη σύλληψη αφορούσε 52χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης (Από τις Ελληνικές Αρχές) για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 4 ετών και 9 μηνών για υπόθεση παράνομης διακίνησης ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών. 

Η δεύτερη σύλληψη αφορούσε 33χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης (Από τις Ελληνικές Αρχές) για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών για υπόθεση ληστείας, κλοπής, παράνομης οπλοφορίας κ.ά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Σε μια συναινετική κίνηση, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΕΔΕΚ – Μάριος Χαννίδης, Μορφάκης Σολωμονίδης και Ηλίας Μυριάνθους – ανακοίνωσαν σήμερα την απόσυρσή τους από την κούρσα διαδοχής, ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη κοινής υποψηφιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE