Eλευθερία – Αλέξης: Είναι το πρώτο ζευγάρι του Survivor Το βίντεο που τους πρόδωσε

Eλευθερία – Αλέξης: Είναι το πρώτο ζευγάρι του Survivor Το βίντεο που τους πρόδωσε

DATA[

Ο τηλεοπτικός φακός και ο Τριαντάφυλλος πρόδωσαν το πρώτο ζευγάρι στο Survivor και αυτό δεν είναι άλλο απο την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά. Όπως είδαμε εκείνη ξάπλωνε στην αγκαλιά του και ήταν σε τρυφερές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο να λέει σε όλη την ομάδα «Παιδιά το καλοκαίρι έχουμε γάμο», με την Αγγλική Λάμπρη να μην έχει καταλάβει τι παίζει και να ρωτάει ποιους εννοεί: «Ο Αλέξης με την Ελευθερία», απάντησε ο τραγουδιστής, συμπληρώνοντας: «Κι όποιος γουστάρει έρχεται στην Κύπρο. Στην Κύπρο θα γίνει ο γάμος, θα γίνει στην Πάφο».

Τότε οι συμπαίκτες τους τούς ευχήθηκαν «Με το καλό» και ο Περικλής Κονδυλάτος στο ίδιο χιουμοριστικό κλίμα δήλωσε ότι θα τους φτιάξει τις βέρες. Σε αυτό μάλιστα συμφώνησε ο Αλέξης Παππάς.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE