ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που «κλείδωσαν» – Πότε τίθενται σε ισχύ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που «κλείδωσαν» – Πότε τίθενται σε ισχύ

Τα νέα μέτρα για αποσυμφόρηση του συστήματος υγείας και αναχαίτιση της μεταδοτικότητας του κορωνοϊού, «σφράγισε» η Κυβέρνηση.

Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανακοινώνει τα μέτρα που θα τεθούν σε εφαρμογή από την Κυριακή (10/1) στις 5 το πρωί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Τα μέτρα θα ισχύσουν δηλαδή για τρεις εβδομάδες.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που «κλείδωσαν» – Πότε τίθενται σε ισχύ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE