Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ»

Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ»

Ο Νίκα Νινούα με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Γεωργίας, τόνισε πως μίλησε με την Ανόρθωση για πιθανό δανεισμό του, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να τον παραχωρήσει.

Η παρέμβαση του Πάμπλο Γκαρσία προκειμένου ο Νίκα Νινούα να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του «Δικεφάλου» αποδείχθηκε καθοριστική.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε τον 21χρονο κεντρικό μέσο στην Ανόρθωση με την μορφή δανεισμού, ωστόσο δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη και ο Νινούα παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Τυφλίδος μίλησε στην ιστοσελίδα «Adjarasport» για το παρασκήνιο των επαφών του με την Ανόρθωση.

«Η Ανόρθωση επιθυμούσε την απόκτηση μου. Με ρώτησαν εάν σκεφτόμουν να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου έστω ως δανεικός και απάντησα πως με ενδιαφέρει να αγωνίζομαι και να έχω χρόνο συμμετοχής. Εν τέλει ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να με παραχωρήσει».

The post Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.