Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ»

Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ»

Ο Νίκα Νινούα με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Γεωργίας, τόνισε πως μίλησε με την Ανόρθωση για πιθανό δανεισμό του, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να τον παραχωρήσει.

Η παρέμβαση του Πάμπλο Γκαρσία προκειμένου ο Νίκα Νινούα να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του «Δικεφάλου» αποδείχθηκε καθοριστική.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε τον 21χρονο κεντρικό μέσο στην Ανόρθωση με την μορφή δανεισμού, ωστόσο δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη και ο Νινούα παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Τυφλίδος μίλησε στην ιστοσελίδα «Adjarasport» για το παρασκήνιο των επαφών του με την Ανόρθωση.

«Η Ανόρθωση επιθυμούσε την απόκτηση μου. Με ρώτησαν εάν σκεφτόμουν να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου έστω ως δανεικός και απάντησα πως με ενδιαφέρει να αγωνίζομαι και να έχω χρόνο συμμετοχής. Εν τέλει ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να με παραχωρήσει».

The post Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.