ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατέθεσε πρόταση για απόκτηση του Ντεμπελέ!

Κατέθεσε πρόταση για απόκτηση του Ντεμπελέ!

Μετά την αποδέσμευση του Ντιέγκο Κόστα, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει εντοπίσει τον διάδοχό του στον Μούσα Ντεμπελέ, για τον οποίο, μάλιστα έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στη Λυών όπως αναφέρει η «Equipe».

Το κενό του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος, σκοπεύει να αναπληρώσει εντός Ιανουαρίου η Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λυών για την απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ.

Σύμφωνα με την «Parisien», οι Ροχιμπλάνκος ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του 24χρονου στράικερ ως το τέλος της σεζόν, με το ενδεχόμενο deal να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς άγνωστου για την ώρα ποσού.

Ο διεθνής Γάλλος φορ, «δήμιος» της Μάντσεστερ Σίτι στο Final-8 του περσινού Champions League, βρισκόταν στα ραντάρ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από έναν χρόνο, αλλά πλέον έχει χάσει τη θέση βασικού και διανύει κακή σεζόν με μόλις 1 γκολ σε 18 συμμετοχές. Παρ’ όλα αυτά, ο Τσόλο Σιμεόνε έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και από την πλευρά τους οι Λιονέ δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν.

Αν αυτό συμβεί, έχουν, μάλιστα, βρει ήδη τον στράικερ που θα τον αντικαταστήσει, ο οποίος θα είναι ο Ισλάμ Σλιμανί από τη Λέστερ.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Κατέθεσε πρόταση για απόκτηση του Ντεμπελέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top