ΤΜΗΜΑ ΦΥΛΑΚΩΝ: Απεβίωσε 58χρονος κρατούμενος ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο του

ΤΜΗΜΑ ΦΥΛΑΚΩΝ: Απεβίωσε 58χρονος κρατούμενος ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο του

Σήμερα απεβίωσε αλλοδαπός υπόδικος, 58 χρονών, από παθολογικά αίτια με φυσικό θάνατο σύμφωνα με την ιατρική λειτουργό, ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο του, αναφέρει σε ανακοίνωση το Τμήμα Φυλακών. 

Μέλη του προσωπικού μαζί με νοσηλευτές έσπευσαν στο μέρος παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν είχε ανανήψει. 

Παράλληλα, οι αρχές των Φυλακών άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο, την Αστυνομία, καθώς και την ιατρική λειτουργό των Φυλακών, η οποία προσήλθε άμεσα στο χώρο, ακολούθως πιστοποίησε τον θάνατο του και αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου και ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού. Έχει ενημερωθεί σχετικά η οικογένεια του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE