«Πλησιάζει» σε Μοντιέλ

«Πλησιάζει» σε Μοντιέλ

Σε προχωρημένες επαφές με τη Ρίβερ για την απόκτηση του δεξιού της μπακ έναντι 7 εκ. ευρώ, βρίσκεται η Ρόμα.

Ένα βήμα πριν την απόκτηση του Γκονζάλο Μοντιέλ φέρεται να βρίσκεται η Ρόμα.

Όπως υποστηρίζει το «TNT Sports», οι Ρωμαίοι έχουν προσφέρει στο κλαμπ της Αργεντινής, με το οποίο δεσμεύεται μέχρι το προσεχές καλοκαίρι ο 24χρονος δεξιός μπακ, το ποσό των 7 εκ. ευρώ, προκειμένου να μετακομίσει στην Ιταλία μετά τον τελικό του Copa Libertadores στα τέλη Ιανουαρίου. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι ο Μοντιέλ να είναι διαθέσιμος λίγο νωρίτερα, καθώς η Ρίβερ έχει γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Παλμέιρας στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα τόσο της Ρόμα, όσο και του νέου της Αθλητικού Διευθυντή, Τιάγκο Πίντο. Ο τελευταίος μέχρι πρότινος αποτελούσε τον Τιμ Μάνατζερ της Μπενφίκα και είχε στο «μπλοκάκι» του τον Αργεντινό οπισθοφύλακα.

Ο Μοντιέλ αποτελεί «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Ρίβερ, με την οποία μέχρι στιγμής έχει 108 συμμετοχές (2 γκολ/13 ασίστ).

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Πλησιάζει» σε Μοντιέλ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE