ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα ομάδα στο «κόλπο» για Μεντόζα

Νέα ομάδα στο «κόλπο» για Μεντόζα

Δημοσίευμα από την Γαλλία αναφέρει ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει καταθέσει πρόταση στην Αμιάν για να κάνει δικό της τον Στίβεν Μεντόζα.

Στο στόχαστρο και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φαίνεται να βρίσκεται ο Στίβεν Μεντόζα.

Νέο δημοσίευμα από την Γαλλία αναφέρει ότι η κροατική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στην Αμιάν για την απόκτηση του Στίβεν Μεντόζα.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο του Πιερ Ντρεοσί και κατ΄ επέκταση του Παναθηναϊκού, όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες μέρες. Η υπόθεση του βέβαια, όπως έχουμε τονίσει εξ΄ αρχής μόνο εύκολη δεν είναι.

Παράλληλα, οι Γάλλοι χθες ανέφεραν ότι ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θέλει να κλείσει τον παίκτη για το καλοκαίρι.

Το σημερινό δημοσίευμα από την Γαλλία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όσον αφορά τον Κολομβιανό Στίβεν Μεντόζα, η Αμιάν έχει πρόταση από την Κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία αγωνίζεται στο Europa League»

Πηγή: Sdna.gr

The post Νέα ομάδα στο «κόλπο» για Μεντόζα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top