ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ για τον Απόλλωνα στο Δασάκι και ΞΑΝΑ στην ΚΟΡΥΦΗ!

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ για τον Απόλλωνα στο Δασάκι και ΞΑΝΑ στην ΚΟΡΥΦΗ!

Χωρίς να πατήσει “γκάζι” ο Απόλλωνας, πέρασε νικηφόρα από το Δασάκι, συντρίβοντας με 1-4 τον Εθνικό και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία στο ντέρμπι ΑΕΛ-Ομόνοια.

Μάλιστα, η Λεμεσιανή ομάδα έκανε και συντήρηση δυνάμεων κατά τη διάρκεια του αγώνα και ανησύχησε ουσιαστικά μόνο για μερικά λεπτά, όταν ο Εθνικός μείωσε σε 1-2, όμως γρήγορα έγινε το 1-3 και η… τάξη αποκαταστάθηκε.

Οι “κυανόλευκοι” στο Α΄ ημίχρονο κινήθηκαν στη μετριότητα, όμως βρήκαν το γκολ με το φορμαρισμένο Πίττα και στην επανάληψη μπήκαν δυνατά, πέτυχαν το 0-2 νωρίς και όλα πήραν το δρόμο τους…

Δύο γκολ σημείωσε ο Πίττας και από ένα οι Σάλαϊ και Ντένιτς, ενώ για τον Εθνικό που παραμένει καθηλωμένος στην προτελευταία θέση με μόλις 12 πόντους, σημείωσε ο Κοστόφσκι στο 70΄.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90΄+2΄ Ο Παπουνασβίλι ανατράπηκε εντός περιοχής, η φάση ελέχθηκε στο VAR, αλλά ο Λούκας Σωτηρίου δεν υπέδειξε την παράβαση…

79΄ Και άλλο γκολ για τον Απόλλωνα, δεύτερο προσωπικό του Πίττα, ο οποίος διαμορφώνει το 1-4 με προβολή, έπειτα από ασίστ του Πέδρο!

76΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για τη Λεμεσιανή ομάδα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματέι και 1-3!

75΄ Πέναλτι για τον Απόλλωνα σε ανατροπή του Ματέι από τον Ντεϊβίσον. Επικυρώνεται η απόφαση από το VAR.

72΄ Σουτ από τον Ζάκπα, μπλόκαρε ο Δημητρίου.

70΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για τον Εθνικό! Σέντρα από τον Γκόρουπετς, κεφαλιά από τον Κοστόφσκι και η μπάλα στα δίχτυα, 1-2 και νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι!

60΄ Σουτ του Ζάκπα, η μπάλα άουτ.

57΄ ΓΚΟΟΟΛΛ ο Απόλλωνας με τον Σάλαϊ, ο οποίος γράφει το 0-2 μετά από ασίστ του Ντένιτς και ουσιαστικά “καθαρίζει” την υπόθεση νίκη!

46΄ Μπαλιά με στόχο τον Νταμπό, ο Μπογκατίνοφ διώχνει με τα πόδια, σουτ από τον Γκακπέ, η μπάλα άουτ.

42΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για τον Απόλλωνα με τον Πίττα, ο πλάσαρε ιδανικά τον Μπογκατίνοφ και έγραψε το 0-1! Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και το γκολ μέτρησε κανονικά.

35΄ Σουτ από τον Γκακπέ, εξαιρετική απόκρουση από τον Μπογκατίνοφ.

25΄ Σουτ από τον Φιλιώτη, η μπάλα κατέληξε μετά από κόντρα στον Μπογκατίνοφ.

20΄ Σουτ από τον Κυριάκου, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32΄ Περατικός, 89΄ Κυπριανού / 18΄ Ντένιτς, 30΄ Κατελάρης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εθνικός Άχνας (Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Περατικός (66΄ Μιγκελίτο), Ντεϊβίσον, Γκόρουπετς (83΄ Κυπριανού), Κοστόφσκι, Χουντόμπιακ, Χριστοφή, Παπαγεωργίου (83΄ Κουμής), Ζάκπα, Σάβιτς, Κονέ (59΄ Ντόλεζαλ).

Απόλλων (Πετράκης): Δημητρίου, Φιλιώτης, Γιούστε, Κατελάρης, Σάλαϊ, Ντένιτς, Κυριάκου (82΄ Ψύχας), Πίττας (82΄ Παπουνασβίλι), Νταμπό (58΄ Ντιγκινί), Ματέι (77΄ Βασιλείου), Γκακπέ (58΄ Πέδρο).

Γήπεδο: Δασάκι
Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

The post ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ για τον Απόλλωνα στο Δασάκι και ΞΑΝΑ στην ΚΟΡΥΦΗ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top