ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΜ. ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ: Υψηλή θερμοκρασία και σκόνη - Μετά μπαίνει για τα καλά ο χειμώνας

ΤΜ. ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ: Υψηλή θερμοκρασία και σκόνη - Μετά μπαίνει για τα καλά ο χειμώνας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται σταδιακά την Τετάρτη. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα Κυριακή (10/01) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοανατολικοί ως /οτιοανατολικοί και σταδιακά, στα δυτικά παράλια, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νότιοι, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά το απόγευμα θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές νεφώσεις. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές νεφώσεις. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και από το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ δυνατό να σημειωθεί χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο εσωτερικό, άνοδο στα ορεινά, αλλά μη αξιόλογη μεταβολή στα παράλια, παραμένοντας αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας, ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top