ΠΑΦΟΣ: Δύο άτομα 'μέσα' προσωρινα για κλοπή αυτοκινήτου

ΠΑΦΟΣ: Δύο άτομα 'μέσα' προσωρινα για κλοπή αυτοκινήτου

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε δύο πρόσωπα για υπόθεση κλοπής οχήματος στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2020 στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, ότι είχε κλαπεί ένα όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο σε χώρο στάθμευσης, σε πολυκατοικία στην Πάφο.

Για την υπόθεση, μετά από περαιτέρω εξετάσεις, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δυο προσώπων για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χτες και τέθηκαν υπό εξαήμερη κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Κανονικά θα συνεχιστεί το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας

Γεραπετρίτης: Κανονικά θα συνεχιστεί το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας

Θα συνεχιστεί κανονικά το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, διαβεβαίωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι πρόκειται για ευρωπαϊκό σχεδιασμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE