ΛΑΡΝΑΚΑ: 32χρονος έτρεχε με επικίνδυνη ταχύτητα 200 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο

ΛΑΡΝΑΚΑ:  32χρονος έτρεχε με επικίνδυνη ταχύτητα 200 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο

Γύρω στις 10.40 σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας παρά την Κόσιη, ανέκοψε για έλεγχο όχημα το οποίο κινείτο με ταχύτητα 200 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος οδηγούσε το εν λόγω όχημα με αντικανονικές πινακίδες εγγραφής, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς ως ο νέος ιδιοκτήτης να εγγράψει το όχημα στο όνομά του εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αλλαγής ιδιοκτησίας.

Ο 32χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, απολύθηκε για να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE