ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε, δική μου η ευθύνη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Αυγουστή: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε, δική μου η ευθύνη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο “ΑΕΚ Αρένα” ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΕΝΠ, ο προπονητής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει επειγόντως να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Τρία παιχνίδια τη νέα χρονιά, όσες τελικές πάνε στο στόχο, γίνονται γκολ. Δεν μπορούμε να ζητούμε κάτι από αυτά τα παιχνίδια.

Πρέπει να ακολουθήσουμε μια γραμμή για να μπορέσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να βελτιωθούμε. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε, σίγουρα είναι δική μου η ευθύνη. Πρέπει να αλλάξουμε αυτά που θα μας δώσουν αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια. Συγνώμη στον κόσμο μας.

Από την ημέρα που ήρθαμε στην ΑΕΚ, όλοι οι αντίπαλοι, ενώ πριν πίεζαν ψηλά, τώρα είναι πίσω από το κέντρο και περιμένουν. Αλλάζουν τα δεδομένα, πρέπει να έχεις κίνηση στο χώρο, αυτοματισμούς, να είσαι δυνατός μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Όταν όμως προσπαθείς και ο αντίπαλος με την πρώτη ευκαιρία σου κάνει γκολ, είναι πλήγμα για την ψυχολογία σου, που είναι το Α και το Ω στο ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει χρόνος, σε τρεις μέρες έχουμε άλλο παιχνίδι. Για τις επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα, έχω να πω ότι υπήρχαν παίκτες που δεν μπορούσαν να βγάλουν δύο παιχνίδια στη σειρά. Ο καλύτερος παίκτης της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ο Τρισκόφσκι, λόγω κορωνοιϊού δεν είναι στην ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα.

Για τις μεταγραφές, έχω να πω ότι κάποια πράγματα μιλούν από μόνα τους. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

The post Αυγουστή: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε, δική μου η ευθύνη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top