Survivor: Η Κάτια Tαραμπάνκο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Survivor: Η Κάτια Tαραμπάνκο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

DATA[

Εν μέσω αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός διέκοψε το παιχνίδι προκειμένου να ενημερώσει τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές για την ξαφνική μεταφορά της Κάτια Ταραμπάνκο στο νοσοκομείο. Η νεαρή παίκτρια λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό αγώνισμα, είπε στον Γιώργο Λιανό πως δεν αισθανόταν και πολύ καλά καθώς είχε κρυώσει, όμως δεν σκέφτηκε στιγμή να τα παρατήσει. Μόνο που προφανώς δεν υπολόγιζε ότι θα την εγκατέλειπαν οι δυνάμεις της.

Γι’ αυτό και στα μέσα σχεδόν των ματσαρισμάτων στον σημερινό απαιτητικό στίβο μάχης ο παρουσιαστής διέκοψε για λίγο προκειμένου να αποχωρήσει η Κάτια και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και φυσικά να γίνει άμεσα καλά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE