Τι έκαναν οι ομάδες της Ομόνοιας τη βδομάδα που μας πέρασε

Τι έκαναν οι ομάδες της Ομόνοιας τη βδομάδα που μας πέρασε

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια παρουσιάζει…

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τέσσερα τμήματα του ΑΣΟΛ είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε, με απολογισμό τέσσερεις νίκες και μία ισοπαλία.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΑΝΔΡΕΣ
Η ποδοσφαιρική μας ομάδα έδωσε δύο αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα. Αρχικά την Τετάρτη επικράτησε του Απόλλωνα με ανατροπή 2-1 χάρη στο γκολ του Τιάγκο και το αυτογκόλ του ΣάλαΪ. Το Σάββατο εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΛ στο Τσίρειο με τον Λοϊζου να ανοίγει το σκορ και η ισοφάριση από τους «γαλαζοκίτρινους» να έρχεται στο 90+2’. Τα αποτελέσματα αυτά διατήρησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην 3η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής η ομάδα μας νίκησε 0-2 την Λευκοθέα Λατσιών. Το σκορ άνοιξε στο 20’ η Σάρα Παπαδοπούλου και το 2-0 διαμόρφωσε στο 89’ η Μαρινέλλα Παναγιώτου. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 3η θέση με 31 βαθμούς.

ΦΟΥΤΣΑΛ
Η ομάδα φούτσαλ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αραράτ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επικράτησε με 2-1. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Λακούφης και Μαντέλλι. Η ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση με 7 βαθμούς, έχοντας όμως αγώνα λιγότερο.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ – ΑΝΔΡΕΣ
Η πετοσφαιρική μας ομάδα αντιμετώπισε την Ε.Ν.Π. εντός έδρας και κατάφερε να κερδίσει με 3-0 σετ (25-19, 25-20, 29-27). Αυτή η νίκη ήταν η 11η σε ισάριθμους αγώνες και διατήρησε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή της βαθμολογίας».

The post Τι έκαναν οι ομάδες της Ομόνοιας τη βδομάδα που μας πέρασε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE