Στον ανακριτή ο «ψευτογιατρός» - Αντιμέτωπος με κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες

Στον ανακριτή ο «ψευτογιατρός» - Αντιμέτωπος με κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες

Το κατώφλι του ανακριτή περνά σήμερα ο 47χρόνος ψευτογιατρός, προκειμένου να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες ενώπιον του 1ου τακτικού ανακριτή Αθηνών.

Ο γιατρός - «μαϊμού» μετά από προθεσμία που είχε λάβει τον περασμένο Δεκέμβριο για να προετοιμάσει την απολογία του, θα βρεθεί σήμερα τετ-α-τετ με τον ανακριτή.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να ζητήσει κι άλλο χρόνο καθώς πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες ασθενών που ακολούθησαν τις οδηγίες του και έχασαν τη ζωή τους. 

Ο βασικός κατηγορούμενος κατηγορείται πλέον για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της αντιποιήσεως ιατρικού επαγγέλματος, της απάτης, όλα σε βαθμό κακουργήματος.

Εις βάρος του απειλούνται ποινές για κάθε ανθρωποκτονία ισοβίου καθείρξεως και για κάθε ένα από τα υπόλοιπα κακουργήματα πρόσκαιρου καθείρξεως μέχρι 15 ετών.

Στη λίστα των εμπλεκομένων στην υπόθεση έχουν προστεθεί 15 ακόμα πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται για συνέργεια στις πράξεις του 47χρόνου.

Πηγή: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE