ΕΛΛΑΔΑ: Φρίκη με νεκρό φύλακα – Τον κατασπάραξαν άγρια σκυλιά

ΕΛΛΑΔΑ: Φρίκη με νεκρό φύλακα – Τον κατασπάραξαν άγρια σκυλιά

Νεκρός βρέθηκε ένας 56χρονος φύλακας στην περιοχή του Κάμπου της Ηλείας, σε χώρο συσκευαστηρίου προϊόντων.

Ο θάνατός του άτυχου άνδρα προήλθε από «αιμορραγική καταπληξία συνεπεία κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώου», σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το πτώμα του άτυχου άνδρα του οποίου είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά, εντοπίστηκε από διερχόμενο λίγο μετά τις 5.30μ.μ. το απόγευμα της Κυριακής , στις εγκαταστάσεις συσκευαστηρίου στον Κάμπο και αμέσως ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

H προανάκριση από την πλευρά των αστυνομικών συνεχίζεται.

ΑΠΟ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE