Σοκ! Εκρηξη και πυρκαγιά σε αυτοκίνητο γνωστού δημοσιογράφου (εικόνες)

Σοκ! Εκρηξη και πυρκαγιά σε αυτοκίνητο γνωστού δημοσιογράφου (εικόνες)

DATA[

Εκρηξη και πυρκαγιά σημειώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο δημοσιογράφου έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», στην οδό Στουντίου, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία κλήθηκε στις 21.29 χθες Κυριακή για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε προαύλιο χώρο, πίσω από το Στούντιο Αλφα, στην οδό Στουντίου, στο Μαρούσι.

Δύναμη που αποτελείτο από 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα έσπευσε στο σημείο και έσβησε την πυρκαγιά. Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε η αστυνομία, η οποία επίσημα έκανε λόγο για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, στην προαναφερθείσα διεύθυνση, και ότι από την έρευνα των στοιχείων θα διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για βομβιστική ή εμπρηστική ενέργεια.

Ο δημοσιογράφος και υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», Γιώργος Σφακιανάκης, στον οποίο ανήκει το αυτοκίνητο, βρισκόταν τη στιγμή της έκρηξης στο στούντιο και συντόνιζε την εκπομπή του Μένου Φουρθιώτη «Αποδείξεις Live». Σε δηλώσεις του στο protothema.gr, ανέφερε ότι πιθανόν η ενέργεια να μην είχε ως αποδέκτη τον ίδιο αλλά τον παρουσιαστή της εκπομπής Μένιο Φουρθιώτη.

Η έκρηξη ήταν εκκωφαντική αλλά δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί. Δίπλα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν γυαλιά από σπασμένα μπουκάλια μπύρας. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μετέβη στο Τμήμα Αμαρουσίου προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Τα στούντιο του «Ε» συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο με τα στούντιο και τα γραφεία παραγωγής των ψυχαγωγικών εκπομπών του Σκάι.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE