Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι από το 2013, ωστόσο ο ατζέντης του τόνισε πως ενδέχεται στο τέλος της φετινής σεζόν να αποχαιρετήσει τους «Πολίτες», ώστε να επιστρέψει στη Βραζιλία και στην ομάδα, που τον ανέδειξε, την Ατλέτικο Παραναένσε.
«Έχω ήδη πολλές προτάσεις, αλλά ο Φερναντίνιο θ’ αποφασίσει στο τέλος της σεζόν. Πιστεύω πως έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στη Βραζιλία και να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Ατλέτικο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μάνατζερ του Φερναντίνιο. Με την Σίτι ο Φερναντίνιο κατάφερε να γράψει ξεχωριστή ιστορία καθώς κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Αγγλίας (2014, 2018, 2019), ένα Κύπελλο (2019) πέντε Λιγκ Καπ (2014, 2016, 2018, 2019, 2020) αλλά κι ένα Σούπερ Καπ Αγγλίας το 2019. Επιθυμία του είναι να πει «αντίο» στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε κατακτώντας το φετινό τρόπαιο του Champions League.
Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Σίτι

Αποφασισμένος να μην τελειώσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα είναι ο Φερναντίνιο, καθώς φαίνεται πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στη Βραζιλία.
Αποφασισμένος να μην τελειώσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα είναι ο Φερναντίνιο, καθώς φαίνεται πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στη Βραζιλία.
The post Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Σίτι appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε 47χρονη στη Κύπρο: Πότε θα γίνει η κηδεία - Εισφορές για το μικρό παιδί της - Δείτε φωτογραφία
VIDEO: Η στιγμή του σοβαρού τροχαίου στην Ανάβαση Αγρινίου - Διασωληνωμένος ο 31χρονος οδηγός
Φρίκη με γάτο στην Πάφο: Βίντεο «πρόδωσε» όχημα μετά τη θανάτωση – Τον εντόπισαν νεκρό με 13 σφαιρίδια – Τρεις νεαροί στο επίκεντρο των ερευνών
Μπλόκα παντού: «Ξεχύθηκε» στους δρόμους η Αστυνομία - Ποιος ο λόγος - Μπαράζ συλλήψεων
Τζόκερ: Βρέθηκαν τρεις τυχεροί στην Κύπρο και γέμισαν τις... τσέπες τους - Πόσα κέρδισαν και πού παίχτηκαν τα δελτία
Μπορείτε να επισκεφθείτε το παιδί σας στο Δημοτικό; Ο κανόνας που ίσως δεν γνωρίζουν οι γονείς

