ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Σίτι

Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Σίτι

Αποφασισμένος να μην τελειώσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα είναι ο Φερναντίνιο, καθώς φαίνεται πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στη Βραζιλία.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι από το 2013, ωστόσο ο ατζέντης του τόνισε πως ενδέχεται στο τέλος της φετινής σεζόν να αποχαιρετήσει τους «Πολίτες», ώστε να επιστρέψει στη Βραζιλία και στην ομάδα, που τον ανέδειξε, την Ατλέτικο Παραναένσε.

«Έχω ήδη πολλές προτάσεις, αλλά ο Φερναντίνιο θ’ αποφασίσει στο τέλος της σεζόν. Πιστεύω πως έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στη Βραζιλία και να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Ατλέτικο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μάνατζερ του Φερναντίνιο.

Με την Σίτι ο Φερναντίνιο κατάφερε να γράψει ξεχωριστή ιστορία καθώς κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Αγγλίας (2014, 2018, 2019), ένα Κύπελλο (2019) πέντε Λιγκ Καπ (2014, 2016, 2018, 2019, 2020) αλλά κι ένα Σούπερ Καπ Αγγλίας το 2019.

Επιθυμία του είναι να πει «αντίο» στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε κατακτώντας το φετινό τρόπαιο του Champions League.

The post Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Σίτι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top