Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν σχετικά με σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη συνάντησή του με Πρέσβεις Κρατών – Μελών της ΕΕ, ότι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας «διατηρεί προσωπική φιλική σχέση με τον Τούρκο ομόλογό του από σειρά ετών, πλην όμως, δεν έχει συμφωνηθεί και προγραμματισθεί συνάντησή τους για το προσεχές διάστημα».
Βεβαίως, προσθέτουν, «ο κ. Δένδιας παραμένει ανοιχτός στο ενδεχόμενο μίας συνάντησης με τον κ. Τσαβούσογλου, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες».
Σημειώνεται ότι ο κ. Τσαβούσογλου δήλωσε σήμερα ότι οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών έχουν συμφωνήσει να συναντηθούν.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις