Το FBI έχει ανοίξει 160 φακέλους υποθέσεων στην έρευνά του για την εισβολή στο Καπιτώλιο υποστηρικτών του Τραμπ

Το FBI έχει ανοίξει 160 φακέλους υποθέσεων στην έρευνά του για την εισβολή στο Καπιτώλιο υποστηρικτών του Τραμπ

Το FBI έχει ανοίξει 160 φακέλους υποθέσεων στην έρευνά του για την εισβολή στο Καπιτώλιο υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε χθες ο επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών στην Ουάσινγκτον.

 

Ο Στίβεν Ντ'Αντουόνο είπε σε ενημέρωση δημοσιογράφων ότι το FBI έχει λάβει 100.000 βίντεο και φωτογραφίες ως πληροφορίες. Ο εισαγγελέας Μάικλ Σέργουιν ανέφερε ότι έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες σε 70 υποθέσεις και αναμένει ότι θα αυξηθούν σε εκατοντάδες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE