ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Πωμό

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Πωμό

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην κοινότητα του Πωμού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Πωμός, της Επαρχίας Πάφου, εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη στις 13:50.

Η πυρκαγιά που προκλήθηκε από κάψιμο κλαδιών και σωρών απορριμμάτων, λόγω των σφοδρών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα και έκαψε 8 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένα με ελιές άλλα οπωροφόρα δέντρα και άγρια βλάστηση.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του προσωπικού του  Δασικού σταθμού Γιαλιάς, με 4 πυροσβεστικά οχήματα, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:30.

Το Τμήμα Δασών απευθύνει έκκληση προς το κοινό να αποφεύγει κάθε ενέργεια που πιθανό να προκαλέσει δασική πυρκαγιά, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE