Σημαντική αύξηση στις παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος το Νοέμβριο

Σημαντική αύξηση στις παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος το Νοέμβριο

Σημαντική αύξηση κατά 17,9%, σε ετήσια βάση, σημείωσαν το Νοέμβριο του 2020 οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η Στατιστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος ανήλθαν το Νοέμβριο του 2020 στους 23,52 χιλιάδες τόνους, σε σύγκριση με 19,95 χιλιάδες τόνους το Νοέμβριο του 2019, σημειώνοντας αύξηση 17,9%. Σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος αυξήθηκαν κατά 4,5%.

Εξάλλου, η παραγωγή γάλακτος κατανάλωσης από αγελαδινό γάλα ανήλθε το Νοέμβριο του 2020 στους 4,48 χιλιάδες τόνους σε σχέση με 4,56 χιλιάδες τόνους το Νοέμβριο του 2019. Τον Οκτώβριο του 2020, η παραγωγή γάλακτος κατανάλωσης ήταν 4,89 χιλιάδες τόνοι.  

Aπό ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE