Aναβλήθηκε η Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του προϋπολογισμού

Aναβλήθηκε η Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του προϋπολογισμού

Για τις 21 Ιανουαρίου μετατέθηκε η Ολομέλεια της Βουλής για την έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού.

Στην σύσκεψη των εκπροσώπων κομμάτων την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου αποφασίστηκε όμως η έκτακτη Ολομέλεια που είχε οριστεί για τις 18 Ιανουαρίου ακυρωθεί ώστε να τα κόμματα να έχουν περισσότερο χρόνο ώστε να καταθέσουν τις τροπολογίες τους.

Μέχρι να εγκριθεί ο προυπολογισμός ενδεχομένως θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές των ειδικών σχεδίων από το Υπ. Εργασίας 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE