Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Ο 22χρονος Αγκολέζος ακραίος επιθετικός, είναι στη λίστα των τεχνικών υπεύθυνων της Ομόνοιας και αν αποκτηθεί από το “τριφύλλι”, θα μπορεί να δηλωθεί στον Κατάλογο Β΄, εκεί που ήταν εγγεγραμμένος ο Σενέ.
Είναι όμως δύσκολη η περίπτωση του βραχύσωμου εξτρέμ για διάφορους λόγους. Ανήκει στην Πάφος FC, αλλά είναι δυσαρεστημένοι μαζί του, επειδή δεν είναι τόσο συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Τις τελευταιες εβδομαδες είναι στην πατρίδα του και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην Κύπρο.
Μάνατζερ του Βα είναι ο Ρουι Τζουνιορ, ο οποίος για κάποιους μήνες είχε εργαστεί σε τεχνικό πόστο στην Ομόνοια, την εποχή που ήταν προπονητής ο Πάμπος Χριστοδούλου.
The post Είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για αντί-Σενέ ο Βα! appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις