ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απεβίωσαν 307 Αιγύπτιοι ιατροί από την αρχή της πανδημίας

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απεβίωσαν 307 Αιγύπτιοι ιατροί  από την αρχή της πανδημίας

Άλλοι τέσσερις ιατροί απεβίωσαν στην Αίγυπτο από κορωνοϊό, με τα μέλη του Ιατρικού Συνδικάτου να μετρούν μέχρι σήμερα 307 θύματα από την παγκόσμια πανδημία, από τότε που εμφανίστηκε στην Αίγυπτο, στις 14 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους.  

Ο τελευταίος θλιβερός απολογισμός είναι τρεις γιατροί από το Κάιρο και ένας από την ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας. 

Να σημειωθεί ότι μόνον από την αρχή του έτους 2021 μέχρι σήμερα, τουλάχιστον 31 Αιγύπτιοι γιατροί υπέκυψαν από επιπλοκές του κορωνοϊού. 
 
Μέχρι σήμερα, η Αίγυπτος μετράει συνολικά 8.362 θύματα από τον κορωνοϊό.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE