ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση από τον Π.Ο. Παλαιμάχων Λευκωσίας για το βιβλίο «Θρύλοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου»

Ανακοίνωση από τον Π.Ο. Παλαιμάχων Λευκωσίας για το βιβλίο «Θρύλοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου»

Ανακοίνωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας:

«Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας έχει πληροφορηθεί για την κυκλοφορία άλμπουμ με την ονομασία “Θρύλοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου” το οποίο αποτελείται από αρκετούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Συγχαίρουμε την προσπάθεια που έγινε όπως και κάθε προσπάθεια προς τον σκοπό της ανάδειξης του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και της καταγραφής της ιστορίας του Κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Θέλουμε όμως να αναφέρουμε ότι έχουμε δεχθεί παράπονα από μέλη μας και ομάδες για τις οποίες ποδοσφαιριστές τους που θεωρούνται σημαίες για το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το άλμπουμ.

Τονίζουμε την ανάγκη όπως αυτές οι ενέργειες γίνονται μετά από σοβαρή μελέτη και βασίζονται πάνω σε στοιχεία τα οποία προέρχονται από επίσημες πηγές και τα οποία να μην χωρούν καμία αμφιβολία για την ύπαρξη διαφάνειας και τον τίτλο που χρησιμοποιείται.

Το Κυπριακό ποδόσφαιρο αναδείχθηκε μέσα από την προσπάθεια και τον κόπο των ίδιων των ποδοσφαιριστών και θεωρούμε ότι ο διαχωρισμός τους χωρίς να βασίζεται σε σωστά δεδομένα είναι λάθος.

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας εκπροσωπώντας ένα μεγάλο αριθμό παλαιμάχων ποδοσφαιριστών θα συνεχίσει να στηρίζει την κάθε προσπάθεια που γίνεται φτάνει να συνοδεύεται με την σωστή πρακτική».

The post Ανακοίνωση από τον Π.Ο. Παλαιμάχων Λευκωσίας για το βιβλίο «Θρύλοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top