«Λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις ο Άγιαξ και… ξανά μόνος στην κορυφή! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

«Λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις ο Άγιαξ και… ξανά μόνος στην κορυφή! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ο Αγιαξ νίκησε την Τβέντε 3-1 στο Ενσέντε για τη 16η αγωνιστική της Eredivisie και ξαναβρέθηκε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αγιαξ νίκησε 3-1 στην Τβέντε στο Ενσέντε για τη 16η αγωνιστική της Eredivisie με δύο γκολ του Ζαν στις καθυστερήσεις και ανέβηκε ξανά μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας στο +3 από Φίτεσε και Φέγενορντ και στο +4 από την Αϊντχόφεν, παραμένοντας το πρώτο φαβορί για τον τίτλο σε ένα συναρπαστικό ολλανδικό πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο -8 από τις προνομιούχες θέσεις.

Ο «Αίαντας» προηγήθηκε με την κεφαλιά του Χάλερ στο 7’ και πίεσε για το δεύτερο γκολ. Με ένα λάθος της άμυνας ο Ροτς με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε, όμως στο 90’ και στο 91’ ο Ζαν έφερε τη νίκη στους πρωταθλητές.

Αναλυτικά, η 16η αγωνιστική:

Τρίτη 12/1
Φίτεσε-Ουτρέχτη 1-0
(24′ Ντοεκί)

Χέρακλες-Εμεν 4-0
(26′, 44′, 64′ Μπάκις, 87′ Φλετ)

Τετάρτη 13/1
Αϊντχόφεν-Αλκμάαρ 1-3
(59′ Μαξ – 31′, 39′ Κουπμάινερς, 90′ Στενγκς)

Φορτούνα Σιτάρντ-Σπάρτα Ρότερνταμ 0-1
(57′ Τάι)

Ντεν Χάαγκ-Φένλο 1-4
(65′ Μπούραρντ-6′, 58′, 68′, 86′ πεν. Γιακουμάκης)

Φέγενορντ-Τσβόλε 1-0
(64′ Σινιστέρα)

Πέμπτη 14/1
Χέρενφεν-Βάαλβαικ 1-1
(7′ Φέερμαν-56′ Φαν Ντε Ρι)

Τβέντε-Αγιαξ 1-3
(84′ Ροτς-7′ Χάλερ, 90′, 91′ Ζαν)

Βίλεμ-Χρόνινχεν 2-3

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις ο Άγιαξ και… ξανά μόνος στην κορυφή! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.