Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η πρόβα ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η πρόβα ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Μια πρόβα της τελετής ορκωμοσίας του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν, η οποία προγραμματιζόταν να γίνει μεθαύριο Κυριακή, αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας, ανέφερε αργά χθες Πέμπτη ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Politico, επικαλούμενος δύο πηγές ενημερωμένες σχετικά.

Η πρόβα της τελετής σχεδιάζεται πλέον να γίνει τη Δευτέρα 18η Ιανουαρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE