Σε ποια ματς θα εκτίσουν την ποινή τους, Ασάντε και Αντωνίου

Σε ποια ματς θα εκτίσουν την ποινή τους, Ασάντε και Αντωνίου

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση των Σωματείων προς την ΚΟΠ, ανακοινώνεται ότι:

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Πάφος FC Κυριάκος Αντωνίου θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta (σσ. κόντρα στην Καρμιώτισσα στο “Στέλιος Κυριακίδης”).

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ernest Kwabena Asante θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta (σσ. κόντρα στην ΕΝΠ στο “Τάσος Μάρκου”).

Το κείμενο ανανεώνεται…».

The post Σε ποια ματς θα εκτίσουν την ποινή τους, Ασάντε και Αντωνίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.