ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Δεν αποκλείεται νέα κάθοδος της Λουτ στην Κύπρο

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Δεν αποκλείεται νέα κάθοδος της Λουτ στην Κύπρο

Διαδικτυακά και τηλεφωνικά αναμένεται να συνεχίσει η Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, τις επαφές της με τα μέρη για προετοιμασία της άτυπης Διάσκεψης για το Κυπριακό, χωρίς να αποκλείεται η επιστροφή της στην Κύπρο αν αυτό κριθεί αναγκαίο.


Διπλωματική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως "οι διαβουλεύσεις της Τζέιν Χολ Λουτ με τα μέρη για προετοιμασία της άτυπης Διάσκεψης θα συνεχιστούν τις επόμενες βδομάδες".

Πρόσθεσε πως η κ. Λουτ "αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από όπου αναμένεται να έχει διαδικτυακές ή τηλεφωνικές διαβουλεύσεις με τα μέρη".

Η ίδια πηγή δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η κ. Λουτ να επιστρέψει στην Κύπρο για επαφές με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.